Australian Labradoodle Puppy’s

We hebben nog mogelijkheden om op onze wachtlijst in te schrijven voor onze aankomende nestjes. Mail ons met je/jullie situatie en we zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Schermafbeelding 2019-12-11 om 19.18.00

Wij zoeken een lief (gast) gezin voor een teefje!

Omdat wij als fokker graag onze lijnen voort zetten en voor zoveel mogelijke genetische diversiteit willen zorgen, houden we regelmatig uit onze nestjes pups aan met de ‘ X-Factor’ en dus de potentie om te bekijken of ze bij volwassenheid het ras kunnen helpen voort zetten.

Omdat wij niet kiezen voor het werken met kennels maar al onze honden van een thuissituatie willen laten genieten, werken wij samen met mensen die een hond van ons geplaatst krijgen als hun eigen huishond onder bepaalde voorwaarden. Deze mensen wonen in de buurt van Enschede. In dit geval gaat het om een teefje.

Omdat het om een teefje gaat zoeken wij die mensen die de eventuele ervaring van geboorte en groot brengen van pups samen met ons aan willen gaan. Eventuele toekomstige pups van dit teefje zien we het liefst in haar eigen omgeving geboren worden. Zo hoeft het gezin hun hond niet te missen en heeft het teefje geen extra stress vanwege het bevallen bij de fokker. Als je interesse hebt, stuur dan een uitgebreide email naar info@dutchdoodles.nl met je motivatie en woon, werk en gezinssituatie. We leggen dan graag meer uit over deze samenwerking. Wie weet tot hoors? Groetjes, Petra & Rudy

DSC_8775

Potentiële fok geschikte honden: 

 Wij houden altijd ruimte op onze wachtlijst om pups te kunnen selecteren die de speciale eigenschappen hebben om mogelijk het ras voort te zetten als ze volgroeid zijn. Wilt U zelf bijdragen aan het verantwoord voort zetten van de ALD ? Of bent U als bestaande fokker op zoek naar een aanvulling op Uw fokprogramma? Wij verkopen een enkele keer pups voor dit doel en geven hierbij graag onze begeleiding. Neem hiervoor contact op via: info@dutchdoodles.nl

DSC_8741
DSC_4701
DSC_7491

Terug naar de puppies