De papa's

Pride & Joy Tender

Tender doet zijn naam eer aan. Wat een prachtig karakter heeft deze speciale jongen! Tender is een medium met een creme/abrikoos fleece vacht.

WALA00084922

Dutchdoodles Moos

Mogen wij voorstellen onze ; Moos. Onze super lieve rood geboren beauty. Een Australian Labradoodle zoals wij ze graag zien. Lekker speels en zoals je ziet is hij dol op zijn bal. Maar ook erg mensgericht en zijn temperament is erg goed gedoseerd. Moos is een mini.

WALA00071963

Braskas Blissful Dutchman a.k.a Loekie

Wat een topper is Loekie! We zijn erg blij met deze lieverd en hij geeft ons mooie nieuwe bloedlijnen. Loekie heeft een medium maat.

WALA00078741

Australian Labradoodle Brabant; Tukker van Dutchdoodles

1 van onze nieuwste aanwinsten!  Tukker is een hele lieve, zachtaardige reu. Medium van formaat en een prachtige caramel kleurige vacht en hele mooie bouw.

WALA00067574

Dutchdoodles Wessel

Wessel is een medium met een rode fleece vacht. Hij heeft een lief en sensitief karakter. Daarnaast is Wessel een beauty om te zien!! Wessel woont bij een lief gastgezin in Hengelo.

WALA00013842

Love4doodles Guus

Guus is een heerlijk lief en zachtaardig manneke. Hij heeft een creme/abricot kleurige fleece vacht. Wat een aanwinst!

WALA00011269

Labradoodles By Design Aero

Aero komt uit Canada en zal met zijn verse bloedlijnen ons fokprogramma kunnen uitbreiden. Aero heeft onze harten veroverd op het moment dat hij zijn pootjes op Nederlandse bodem zette. Wat een bijzondere hond! We verwachten veel van deze mahonie rode lieverd. We hebben Aero in Co-Eigenschap met Love4doodles-Australian Labradoodles. WALA00009508

Amazing Labradoodles Yogi Bear

Prachtige, lieve Yogi Bear,a.k.a.Beer Bij zijn geboorte viel hij meteen op door zijn mooie witte mismarks. Toen hij ouder werd bleek ook zijn karakter zo bijzonder! Samen met Amazing Labradoodles hebben wij besloten hem voor ons fokprogramma in te zetten. Watch out for this guy 😉 Beer woont in een lief gastgezin in Losser. WALA00013845

Sun Valley’s Teun

Teun is een donkerbruine niet al te grote medium met een prachtige fleece vacht. Hij is speciaal voor ons uit Canada gekomen om vers bloed in onze lijnen te brengen. Hij kwam, zag en overwon onze harten. Wat een lieve en zachtaardige doodle. Teun woont in een lief gastgezin in Oldenzaal. WALA00001406

Dutchdoodles Buddy

Buddy doet zijn naam eer aan. Hij is een echte vriend. Hij heeft een medium maat en een rode wavy fleece vacht.

WALA00001925