Onze mama's

Dutchdoodles Pippa

Pippa is ons medium parti meisje. Ze heeft prachtige roodkleurige oortjes. Pippa is een heerlijk ondeugend en stabiel meisje.

Dutchdoodles Fien

Lieve, mooie Fien is de dochter van Aero en Lynn. Met haar mooie rode vacht met witte markeren steelt ze regelmatig de show.

Dutchdoodles Saar

Saar is een prachtige (kleine) medium met een geweldig karakter. Dochter van onze Fay en Dutch.

Love4doodles Nala

Nala is ons bijzondere kleine, mini meisje. Met haar charmes veroverd zij vele harten. Nala heeft een zwarte fleece vacht met witte markeringen.

Dutchdoodles Teddy

Teddy doet haar naam eer aan. Ze is een heuse grote Teddy-Beer! Een heerlijke hond met een fijn karakter. Teddy is een grote medium/(kleine) standaard maat in parti color.

Love4doodles Evi

Evi is ons bijzondere mini meisje. Erg lief maar ook super slim!

Dutchdoodles Bente

Bente is onze grote medium/standaard mama met een rode fleece vacht. Hopelijk zal ze in 2021 haar eerste nestje krijgen. Wat een lieve, sensitieve hond is zij!

Dutchdoodles Maisa

Maisa is ons grote medium meisje. Een prachtige rode beauty met fleece vacht. Maisa is een erg lief en zacht meisje.Hopelijk zal zij ons pups gaan geven in 2020.

Dutchdoodles Lune

Lune is de dochter van Fay en Aero en zal ons hopelijk net zo lieve pups gaan geven als zij zelf. Lune is een mini met een dieprode wavy fleece vacht.

Pinelodge Lynn

Lynn is onze mini doodle- meisje uit Oregon-Amerika.Wat een slim en vrolijk meisje is zij! Lynn laat vele harten smelten.

WALA00001406

Dutchdoodles Dazzly

Dazzly is het zusje van Fay en ook een dochter van Faith.Net als hen heeft ze een prachtige fleece vacht en is ze ook erg lief en sensitief. Haar zusje Fay is haar grootste vriendin. Dazzly heeft een grote mini/ kleine medium maat.

WALA00013844

Kaya

Kaya is een prachtige standaard met wavy fleece vacht,Dochter van onze Binck en Blizz. Een heerlijke guitige grote knuffel! We hopen dat ze in 2019 voor de eerste keer moeder word. Kaya woont in een lief gastgezin in Enschede.

WALA00001483