Onze mama's

Dutchdoodles Dazzly

Dazzly woont bij ons. Wat is ze een lieve hond met ‘voelsprieten’ Wij genieten dagelijks van haar speciale knuffels en het ‘stelen’ van onze sokken 😉 Dazzly is een rode. ( kleine ) medium  beauty met een fleece vacht.

WALA00013844

Dutchdoodles Soof

Soof is een heel lief en aanhankelijk, en tevens stabiel meisje.  Samen met Nala woont ze in een lief gastgezin in Hengelo. Soof valt nog net onder de mini maat, maar ze is heel mooi stevig gebouwd, voor een mini. Soof heeft een fleece vacht.

WALA00078146

Dutchdoodles Suske

Suske is onze ontzettend lieve en altijd vrolijke meisje. Haar staartje draait overuren.Ze is het liefst dicht bij je en houd van apporteren. Suske woont bij ons. Suske is een grote mini en heeft een rode fleece vacht.

WALA00039115

Love4doodles Evi

Evi is ons bijzondere mini meisje. Erg lief maar ook super slim! Evi woont in een erg lief gastgezin, samen met Australian Labradoodle, Pip. Evi heeft een chocolade kleurige fleece vacht.

WALA00034778

Dutchdoodles Liz

O wauw, wat is Liz ook een lieverd en zo mensgericht! We hopen dat ze volgend jaar voor het eerst moeder mag worden. Liz heeft een rode fleece vacht en is een grote mini. Liz woont in een lief ( gast ) gezin in Hengelo.

WALA00078148

Dutchdoodles Lina

Lina is een heel stabiel en mensgericht mini meisje. Ze is ook gek op de kinderen van het dagverblijf waar ze vaak mee naar toe mag. Lina heeft een abrikoos/rood kleurige fleece vacht. Lina woont bij een lief gastgezin in Ruurlo.

WALA00078145

Dutchdoodles Molly

Molly is ons prachtige mini meisje met een chocolade kleurige vacht.  Het is een lief en sociaal hondje. Molly woont bij een lief (gast) gezin in Enschede.

WALA00065041

Dutchdoodles Pippa

Pippa is ons mini parti meisje. Ze heeft prachtige roodkleurige oortjes. Pippa is een heerlijk ondeugend en stabiel meisje. Pippa woont in een lief ( gast ) gezin in Hengelo.

WALA00068605

Love4doodles Nala

Nala is ons bijzondere kleine, mini meisje. Met haar charmes veroverd zij vele harten. Nala heeft een zwarte fleece vacht met witte markeringen. Nala woont samen met Soof bij ons lieve gastgezin in Hengelo.

WALA00036379

Dutchdoodles Filou

Filou is een heel lief en sensitief meisje. We zijn helemaal gek op haar en wie niet!  Ze heeft een prachtige zachte fleece vacht en heeft een medium maat. Filou woont bij een lief (gast) gezin in het mooie Borne.

WALA00065033

 

Dutchdoodles Bente

Bente is onze grote medium/standaard mama met een rode fleece vacht. Hopelijk zal ze in 2021 haar eerste nestje krijgen. Wat een lieve, sensitieve hond is zij!

WALA00019186

Dutchdoodles Lune

Lune is de dochter van Fay en Aero en zal ons hopelijk net zo lieve pups gaan geven als zij zelf. Lune is een mini met een dieprode wavy fleece vacht.

WALA00025771

Dutchdoodles Fien

Lieve, mooie Fien is de dochter van Aero en Lynn. Met haar mooie rode vacht met witte markeren steelt ze regelmatig de show.

WALA00025773