Onze Australian Labradoodles

Dutchdoodles Fay

retro-fay

WALA00013843

Fay is ons lieve mini meisje met rode fleece vacht. Fay is erg slim en mens gericht. Ze is de dochter van onze Faith en ze zal hopelijk deze mooie lijn voortzetten. Fay woont in een lief gastgezin samen met half zusje Bo.

Meer foto’s

Dutchdoodles Dazzly

WALA00013844

Dazzly is het zusje van Fay en ook een dochter van Faith.Net als hen heeft ze een prachtige fleece vacht en is ze ook erg lief en sensitief. Haar zusje Fay is haar grootste vriendin. Dazzly heeft een grote mini/ kleine medium maat.

Meer foto’s

Pinelodge Lynn

WALA00001406

Lynn is onze mini doodle- meisje uit Oregon-Amerika.Wat een slim en vrolijk meisje is zij! Lynn laat vele harten smelten.

Meer foto’s

Sun Valley’s Teun

WALA00001406

Teun is een donkerbruine niet al te grote medium met een prachtige fleece vacht. Hij is speciaal voor ons uit Canada gekomen om vers bloed in onze lijnen te brengen. Hij kwam, zag en overwon onze harten. Wat een lieve en zachtaardige doodle. Teun woont in een lief gastgezin in Oldenzaal.

Meer foto’s

Dutchdoodles Kaya

kaya-nieuw

WALA00001483

Kaya is een prachtige standaard met wavy fleece vacht,Dochter van onze Binck en Blizz. Een heerlijke guitige grote knuffel! We hopen dat ze in 2019 voor de eerste keer moeder word. Kaya woont in een lief gastgezin in Enschede.

Meer foto’s

 Dutchdoodles Djody

djodi 

WALA00001937

Prachtige zilver kleurige Djody, dochter van onze Noa en Nero. Djody is een flinke medium met een prachtig sensitief karakter. Djody woont bij Anneke en Wim in Delden.

Meer foto’s

Amazing Labradoodles Yogi Bear

 Yogi-rond1

WALA00013845

Prachtige, lieve Yogi Bear,a.k.a.Beer Bij zijn geboorte viel hij meteen op door zijn mooie witte mismarks. Toen hij ouder werd bleek ook zijn karakter zo bijzonder! Samen met Amazing Labradoodles hebben wij besloten hem voor ons fokprogramma in te zetten. Watch out for this guy 😉 Beer woont in een lief gastgezin in Losser.

Meer foto’s

Dutchdoodles Femke

WALA00001698

Femke is de dochter van onze Silke en Dutch. Hopelijk zal Femke de bijzondere kwaliteiten van zowel haar moeder en haar vader en oma (Paloma) voort zetten. Een bijzondere doodle die qua karakter als twee druppels water op haar moeder lijkt. Femke heeft een standaard maat.

Meer foto’s

Dutchdoodles Dutch

Untitled designEen doodle zoals wij ze graag zien! Dutch heeft een medium formaat. Gevoelig,mensgericht, enthousiast en altijd in voor spel. Daarnaast geeft hij zijn mooie stevige bouw door aan zijn kids.

 Meer foto’s

Dutchdoodles Nero

WALA00013816

Onze black beauty! Nero is een fantastische doodle, erg mensgericht en energiek zoals zijn vader Olivier, maar fijn gedoseerd. Nero wordt door zijn gastgezin Frank en Ilse ingezet als therapie hond met bijzonder mooi resultaat.

Meer foto’s

Dutchdoodles Mitch

WALA00001916

Mitch, onze grote bruine knuffelbeer, prachtig uitgegroeid tot een standaard maat. Een enorm lieve enthousiaste doodle man.

Meer foto’s

Dutchdoodles Blizz

Blizz is een prachtige medium dame met een wavy fleece vacht. Een erg slim meisje met echte ‘doodle voelsprieten’

Meer foto’s

Dutchdoodles Buddy

WALA00001925

Buddy doet zijn naam eer aan. Hij is een echte vriend. Hij heeft een medium maat en een rode wavy fleece vacht.

Meer foto’s

Dutchdoodles Wessel

WALA00013842

 

Wessel is een medium met een rode fleece vacht. Hij heeft een lief en sensitief karakter. Daarnaast is Wessel een beauty om te zien!! Wessel woont bij een lief gastgezin in Hengelo.

Meer foto’s

 

Labradoodles By Design Aero

aero site

WALA00009508

 Aero komt uit Canada en zal met zijn verse bloedlijnen ons fokprogramma kunnen uitbreiden. Aero heeft onze harten veroverd op het moment dat hij zijn pootjes op Nederlandse bodem zette. Wat een bijzondere hond! We verwachten veel van deze mahonie rode lieverd. Aero woont in een lief gastgezin in Borne.We hebben Aero in Co-Eigenschap met Love4doodles-Australian Labradoodles.

Meer foto’s 


 

 Dutchdoodles Lune

Lune site

Lune is de dochter van Fay en Aero en zal ons hopelijk net zo lieve pups gaan geven als zij zelf. Lune is een mini met een dieprode wavy fleece vacht.

Meer foto’s

  

Dutchdoodles Siem

Siem site

Siem is de zoon van Lynn & Aero. We hopen op prachtig nageslacht van hem. Siem is een hele lieve, zachte reu.Hij heeft een medium maat.

Meer foto’s

Dutchdoodles Maisa

Maisa Site

Maisa is ons grote medium meisje. Een prachtige rode beauty met fleece vacht. Maisa is een erg lief en zacht meisje.Hopelijk zal zij ons pups gaan geven in 2020.