Home
Over Ons
Ras
Onze Honden
Puppies
Foto\'s
Ervaringen
Gastenboek
Contact
Links

Dutchdoodles Fay

Fay is ons lieve mini meisje met rode fleece vacht. Fay is erg slim en mens gericht. Ze is de dochter van onze Faith en ze zal hopelijk deze mooie lijn voortzetten. Fay woont in een lief gastgezin samen met half zusje Bo.

Meer foto’s

Dutchdoodles Dazzly

Dazzly is het zusje van Fay en ook een dochter van Faith.Net als hen heeft ze een prachtige fleece vacht en is ze ook erg lief en sensitief. Haar zusje Fay is haar grootste vriendin. Dazzly heeft een grote mini/ kleine medium maat.

Meer foto’s

Dutchdoodles Teun

Teun is een donkerbruine niet al te grote medium met een prachtige fleece vacht. Hij is speciaal voor ons uit Canada gekomen om vers bloed in onze lijnen te brengen. Hij kwam, zag en overwon onze harten. Wat een lieve en zachtaardige doodle. Teun woont in een lief gastgezin in Oldenzaal.

Meer foto’s

Hudson Royal Faith

Faith is een grote mini of een kleine medium met een heerlijk karakter, lief en gevoelig.Faith is nu met pensioen.

Meer foto’s

Tegan Park Paloma

Paloma is een medium, een grote knuffellaar, die echte knuffels geeft. Een echte hartendief. Paloma heeft inmiddels haar laatste nestje gehad en geniet nu van haar pensioen.

Meer foto’s

Dutchdoodles Noa

Noa is een standaard, dochter van Paloma en Binck. Noa is een stabiele hond, erg lief en rustig. Noa heeft ons bijzondere pups gegeven en geniet nu van haar pensioen.

Meer foto’s

Dutchdoodles Zoe

Zoe is een dochter van Noa en Rocco. Zoe is net als haar moeder en oma een juweel van een hond. Fantastisch lief en sensitief. Zoe heeft de standaard maat.

Meer foto’s

Pride and Joy’s Precious Joy

Dochter van onze eigen Binck en Sterre van Pride and Joy Australian Labradoodles. Joy is een een echte dochter van Binck, een grote knuffelbeer met een klein hartje. Joy heeft een standaard maat.

Meer foto’s

Tegan Park Silke

Silke is een bijzondere hond, met enorme ‘voelsprieten’ en daarmee ook een echte therapie hond. Haar dochter ‘Femke’ zal hopelijk deze bijzondere kwaliteiten voort gaan zetten.
Silke is inmiddels met pensioen.

Meer foto’s

Dutchdoodles Diva

Onze kleine bruine knuffelkont in grote mini formaat. Dochter van onze Paloma en Olivier. Heel lief maar ook een tikje ondeugend, een meisje met karakter zoals een echte Diva betaamt.

Meer foto’s

Dutchdoodles Femke

Femke is de dochter van onze Silke en Dutch. Hopelijk zal Femke de bijzondere kwaliteiten van zowel haar moeder en haar vader en oma (Paloma) voort zetten. Een bijzondere doodle die qua karakter als twee druppels water op haar moeder lijkt. Femke heeft een standaard maat.

Meer foto’s

Hudson Binck

Een standaard grote knuffelbeer. Onze eerste reu en stamvader van Dutchdoodles.
Binck heeft een karakter zoals een Doodle hoort te zijn. Wat een lieverd!

Meer foto’s

Hudson Olivier

Een grote mini die met zijn energieke en stabiele karakter voor veel toevoeging heeft gezorgd. Olivier is inmiddels met pensioen. Hudson Olivier hebben wij in co-ownership met Salland Hills Australian Labradoodles.

Meer foto’s

US Labradoodles Murphy AKA Rocco

Rocco is een prachtige hond die ook een zeer fijn karakter heeft.
Hij heeft net als Binck voor vele fijne pups gezorgd die het ook goed doen als hulp-of therapiehond. Rocco is inmiddels met pensioen.

Meer foto’s

Dutchdoodles Dutch

Een doodle zoals wij ze graag zien! Dutch heeft een medium formaat. Gevoelig, mensgericht, enthousiast en altijd in voor spel. Daarnaast geeft hij zijn mooie stevige bouw door aan zijn kids.

Meer foto’s

Dutchdoodles Nero

Onze black beauty! Nero is een fantastische doodle, erg mensgericht en energiek zoals zijn vader Olivier, maar fijn gedoseerd. Nero wordt door zijn gastgezin Frank en Ilse ingezet als therapie hond met bijzonder mooi resultaat.

Meer foto’s

Courtlands Billy Bob

Een fantastische aanwinst uit Engeland.
Billy is een donkerbruine medium met stevige bouw en een heel fijn karakter en temperament.

Meer foto’s

Dutchdoodles Cobber

Wat een heerlijke open en stabiele hond is Cobber. Hij is een medium reu met fleece vacht en prachtig bruin/rose pigment. Zijn naam heeft in de Australische slang taal de betekenis: ‘maatje’ en die naam past hem zeker.

Meer foto’s

Dutchdoodles Mitch

Mitch, onze grote bruine knuffelbeer, prachtig uitgegroeid tot een standaard maat. Een enorm lieve enthousiaste doodle man.

Meer foto’s

Dutchdoodles Blizz

Blizz is een prachtige medium dame met een wavy fleece vacht. Een erg slim meisje met echte ‘doodle voelsprieten’

Meer foto’s

Dutchdoodles Buddy

Buddy doet zijn naam eer aan. Hij is een echte vriend. Hij heeft een medium maat en een rode wavy fleece vacht.

Meer foto’s

Dutchdoodles Wessel

 

Wessel is een medium met een rode fleece vacht. Hij heeft een lief en sensitief karakter. Daarnaast is Wessel een beauty om te zien!! Wessel woont bij een lief gastgezin in Hengelo.

Meer foto’s

 

Labradoodles By Design Aero

  Aero komt uit Canada en zal met zijn verse bloedlijnen ons fokprogramma kunnen uitbreiden. Aero heeft onze harten veroverd op het moment dat hij zijn pootjes op Nederlandse bodem zette. Wat een bijzondere hond! We verwachten veel van deze mahonie rode lieverd. Aero woont in een lief gastgezin in Borne.We hebben Aero in Co-Eigenschap met Love4doodles-Australian Labradoodles.

Meer foto’s